Меню
Your Cart

        

Общи условия

Всички посетители и потребители на този уеб сайт се задължават да прочетат настоящите Общи условия и да се запознат с тях внимателно преди да използват сайта и онлайн магазина. Общите условия служат за регулиране на отношенията между сайта и клиентите, както и на взаимните им права и задължения. Всеки потребител, който използва сайта се счита, че е приел и е напълно съгласен с тези Общи условия. В противен случай, потребителят не трябва да използва сайта.

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ са предназначени за регулиране на отношенията между Протеин Фактор ЕООД, със седалище и адрес на управление гp.Coфия, Студентски град, ул. Йордан Йосифов 3 , 205568208 и клиентите на платформата за електронна търговия www.proteinfactor.bg.

 

Правила за използване на сайта


Протеин Фактор ЕООД, в качеството си на фирма, която е създала и оперира сайта на домейн www.proteinfactor.bg дава правото на всеки потребител да разглежда всички материали, качени на сайта, както и да пазарува от всички стоки, предлагани в онлайн магазина, при условие, че се спазват всички задължения. Не се позволява промяната, копирането и разпространяването на материали с обществена или търговска цел. Материалите на този интернет сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

 

Права и отговорности

Задълженията на Протеин Фактор ЕООД по отношение на продуктите, които се предлагат в този сайт, се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибутори на представяните продукти.

www.proteinfactor.bg не носи отговорност за достоверността и неточности в публикуваните материали.

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

www.proteinfactor.bg запазва правото си да прави промени в условията за ползване без предварително да предупреждава потребителите за това.

Онлай магазин www.proteinfactor.bg спазва наредба № 47 влязла в сила от 28.12.2004 год. относно хранителните добавки. Всички продукти, предлагани в онлайн магазина НЯМАТ за цел да лекуват или третират медицински заболявания и състояния.

www.proteinfactor.bg се задължава да предостави на потребителя, преди придобиване на стоката, необходимата информация, която му позволява да направи най-добре своя избор. Тази информация включва:

 • всички характеристики на стоката, които трябва да бъдат известни на потребителя, включително състава, опаковката, както и инструкция за ползване, комплектовка и поддържане;
 • цена, количество, начин на плащане и други договорни условия;
 • наличие на стоката;
 • опасностите, свързани с обичайната употреба, ползване или поддръжка на стоката;
 • условията за употреба на стоката; влиянието, което тя оказва върху други стоки при евентуална съвместна употреба или ползване;
 • срок на годност.

Всички продукти, предлагани на сайта www.proteinfactor.bg не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Сайтът по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Преди употреба задължително се консултирайте с лекар или специалист относно начина на приемане на продуктите.

Бременни жени , кърмящи майки и деца под 18 години задължително да се консултират с лекар или специалист преди да употребяват предлаганите продукти.

Ако приемате лекарства или страдате от заболяване задължително се консултирайте с лекар или специалист преди да приемате предлаганите продукти.

Информацията на www.proteinfactor.bg има информативен характер и по никакъв начин не следва да влияе на избора и начина на приемане на продуктите, предлагани на сайта. Използвайте информацията на сайта само на ваша отговорност.

www.proteinfactor.bg не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите, предлагани на сайта.

www.proteinfactor.bg предоставя на своите клиенти стоки свързани със спортното и здравословно хранене.

www.proteinfactor.bg не предлага на своите клиенти лекарствени средства и продукти попадащи в забранения списък на РИОКОЗ.

www.proteinfactor.bg осъществява продажба по ЗЗП на хранителни добавки от дистанционни разстояние на юридически и физически лица.

 

Доставка и плащане

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА

 • Всяка поръчка до офис на Спиди или удобен адрес на стойност над 100 лв. е с БЕЗПЛАТНА доставка!
 • За поръчки до 100 лв. цената е 3.80 лв.с ДДС до 3кг. до ОФИС на фирма СПИДИ - 5.36 лв до 5 кг., 6.66 лв. до 10 кг. (ЗА ДОСТАВКА НА ПОСОЧЕН ОТ ВАС АДРЕС СЕ ДОПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА В РАЗМЕР НА 3.84 лв. С ДДС.)
 • Допълнителна такса от 1.2 % от стойността на Вашата поръчка ще бъде начислена при плащане с "Наложен платеж". 
 • Точната цена за доставка до ОФИС на фирма СПИДИ за Вашата поръчка ще бъде калкулирана в процеса на поръчване и Вие ще я видите преди да завършите поръчката.
 • Всяка поръчка се изпраща с опцията за "Преглед и тест". При отказ от поръчка след извършен преглед и/или тест клиентът е задължен да заплати куриерските разходи по пратката.
 • Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди обикновено в рамките на 1-2 работни дни, освен ако в детайлна страница за закупения продукт не е упоменато нещо различно. Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя или до избран от него офис на Спиди.
 • Всички поръчки, направени след 12:30 ч. в рамките на делничен ден, се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки, направени през уикенда се обработват в понеделник и се изпращат вторник или сряда.
 • В случай, че един и същи клиент направи повече от една поръчка за един и същи адрес в рамките на 24 ч. или в рамките на уикенд или празници, то всичките му поръчки ще бъдат експедирани като една, освен ако изрично не е упоменал друго.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин Proteinfactor.bg се извършва чрез:
- Наложен платеж (Чрез ППП) - в брой при получаване на пратката от куриер.

 

Предоставяне на лични данни

При регистрация в сайта www.proteinfactor.bg , клиентът трябва да предостави част от личните си данни, необходими за изпълнение на поръчката.

Необходимите данни са: име, адрес, телефон и електронна поща.

Proteinfactor.bg няма за цел да иска данни, защитени от Закона за защита на личните данни. Proteinfactor.bg поема задължението, че личните данни няма да бъдат публично обявявани и гарантира, че няма да бъдат използвани за злоупотреба. Proteinfactor.bg носи отговорност пред закона за използването на личната информация на своите клиенти.

Клиентът МОЖЕ да се откаже от поръчката си, в случай, че:

 • Поръчката не е потвърдена предварително;
 • Ако клиентът получи различни от поръчаните продукти;
 • Ако клиентът получи продукти с дефекти, изтекъл срок на гоност или отворена опаковка;

 

Клентът НЕ МОЖЕ да се откаже от поръчката, в случай, че:

 • Ако е потвърдил поръчката и не съществува никакъв реален проблем;
 • Ако клиентът сам е сгрешил поръчаните продукти;
 • При появата на негативни ефекти от продукта, при условие, че са предизвикани от една от съставките и клиентът знае за непоносимостта си към нея или ако изрично е посочено консултирането с лекар и проявата на симптомите в противопоказанията , но клиентът е действал на своя воля;

 

Връщане на поръчката МОЖЕ да се извърши единствено, ако продуктите са в запазен търговски вид.

Ако отказът е по вина на Proteinfactor.bg, разходите за връщане на поръчката са за сметка на продавача. В противен случай, разходите се поемат от клиента.

Всеки отказ може да се осъществи във физическият магазин, по телефона или чрез сайта.

Отказ на поръчката може да се осъществи в рамките на две седмици.

При невъзможност Proteinfactor.bg да изпълни поръчката, вашата заявка ще бъде приета и ще получите повторно обаждане веднага след като стоката бъде в наличност.

Proteinfactor.bg не носи отговорност и не дължи неустойки при изчерпването на количествата на даден продукт.

Proteinfactor.bg спазва финансовите закони на Република България и се задължава да издава касов бон за стойността на поръчаните продукти.

При неналичието на касов бон в изпратена поръчка, може да изисквате такъв.

 

Доставчикът има право да променя цените на продуктите, без предварително да уведомява клиентите за това. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

При допуснати технически грешки в публикуването на интернет сайта, доставчикът има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца.